bumper viva

monei_19 at 19h21
07
Mar
2012
bumper viva

assalamualaikum and hi...

sa mau tanya..dimana sa bole cari bumper standard or elite viva depan and blakang?? and brapa tu ar kos dia??
kalau ada yg mau jual...lagi bagus.. tapi sa mau warna putih saja,masih ok n berpatutan.. area kk ums.. tq Smile
About
This topic belongs to the forum
  • This is a society which reassembles the power to move the automotive industry towards a new global community. The objective of this club is to attract the youngsters to join the industry in a healthy

  • Numbers of topics : 17909
  • Numbers of messages : 603171
  • Numbers of users : 23031
  • Numbers of points : 135
Similar topics
bro skalian,brapa cos agak nya nak tukar style bumper viva?kalo ada contoh picture viva punya bumper depan n rear bumper,upload ya....harap kat korang jak ni.....
to all otai, aku ada masalah ngan bumper depan viva aku ni pasal tlampau merayap.. jadi aku kira2 mo buat keputusan tuk potong bmper tu supaya dapat muat kurang2 1 tin cola d antara bmper ngan prmukaan bumi.. pasal skrg tggal lbih kurg 2jari lg cecah jala
Kalau maw edit bonnet belakang sama bumper belakang ada kedai ka? sebab maw tutup lubang pakai simen di bonnet blkg and kasih rata etc...(lubang plate number) pastu bumper maw potong2 sikit baru tampal fiber2 sikit..boleh ka tu?? mana tempat +
sya akan join the club tak lama lagi .....skg on the way sya kasi buat kereta saya....harap siapa yg lama di sana dapt bagi sikit command sama sya yg baru masuk in ....k
Forums from same category
See also
more_less
Informations

2 Replies For the topic :
"bumper viva"

This topic has been viewed 1016 times.

Last message :
07/03/2012 at 19h21 by "monei_19"