Results 1 for

"bumper viva"

nak tukar style bumper viva...
bro skalian,brapa cos agak nya nak tukar style bumper viva?kalo ada contoh picture viva punya bumper depan n rear bumper,upload ya....harap kat korang jak ni.....
Tnya Ttg Edit bumper+bonnet Viva
Kalau maw edit bonnet belakang sama bumper belakang ada kedai ka? sebab maw tutup lubang pakai simen di bonnet blkg and kasih rata etc...(lubang plate number) pastu bumper maw potong2 sikit baru tampal fiber2 sikit..boleh ka tu?? mana tempat +
Mencari Bumper Viva 2nd
Hello kawan2 semua, saya mau cari bumper viva depan 2nd ada rosak sikit2 pun buli jga..janji masih buli buat la...siapa2 yg ada tu buli sms saya terus di no ini 0168489609...nanti kita bincang pasal harga tu ok...
perodua viva bonet belakang modified rata untuk dijual
viva bonet belakang suda modified rata...jual sekali ngan spoiler...rm550 viva bumper belakang modified sporty look....custum mae punya...hanya ada 1....sedia ada ruang plat number...rm350 angkat satu kali bonet ngan bumper.. = rm800 0168234718
Mencari 2ndhand WALD skirting belakang utk VIVA
Mahu cari WALD skirting belakang utk VIVA. Ada siapa nak jual, sila PM saya. Sila rujuk gambar bawa sebagai contoh. Terima kasih
VIVA VIP STYLE
Wahai Rakan SIOLOONER,sapa2 yang taw tentang make up kereta viva ke VIP STYLE ajar2 bah......
Bumper depan viva
:: need help.siapa tau d mana mau cari bumper ori viva di kk yg murah? or ada siapa siapa mau jual? nda kisa la custom made ka stock made ka.asal masi cun.
<WTB> Bumper VIVA depan 2nd
Ada Seiapa nak jual bumber depan VIVA 2nd? Nak utk customize bumber. Condition tak payah yang prefect, boleh difiber. Thanks
AVY Kampungan....!! Updated 01.10.09 (Page 24)
Ni gambar dulu dulu ni..... Gambar terbaru..... masa pasang rim..... Tengah operasi..... setia menanti...... Finally Banana Rim Fitted into my Viva.... huhu....!! Waktu pasang twin pipe mufler
My viva (just simple style)
Car :Viva Plate 6ber : SD5950 Colour : Silver Not like other member car..my car does't had LED, bumper, side skirts, rear bumper that had been dimodified,subwoofer, but just had a pair of sbuwoofer + speaker, no spoiler, the car Internal had many
bumper bonnet foglamp
Item:kelisa bonnet wif skup L7 fibre n manik paint... Description:2nd hand...fibre n paint made in best fibre jerry house,bonet taiwan hupSengHeng Price:Rm320 nett...serious buyer can nego.. location:kk Contact
[wts] MINI TURBO : TERBAIK Tambah Pickup & Jimat Minyak Untuk Kelisa, Kenari, Viva, Myvi, Alza!!!
Assalammualaikum WBT & Salam Sejahtera. [Sila Baca Keseluruhannya] MINI TURBO - TOP BRAND, Imported From USA, Made From COPPER. Not CHEAP Plastic/Steel/Aloy MINI TURBO PILIHAN TEPAT & TERBAIK!.. Tak Pasang Tak Tahu. Dah Pasang Baru Tahu
Results 1 to 15 on 382
for "bumper viva"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics