Results 1 for

"kancil auto 3 speed tukar kpd auto 4 speed"

Projek Kancil Tebo..
mat malam.. nak tnya otai2 sini.. sy ada kancil standat 660 je.. nak men tebo.. x maw tuka enjin, ok x kalaw sy tuka piston 2E blok 660 running ngan tebo kecil je.. leh main sampai 1.0 bar x? 1 g.. law men korek2 enjin ni.. xda side efek ke kat enjin, coz
Sifu2 sudah buat grandvalve
Ari ni.. aku pergi ke bengkel.. kereta rosak.. sudah buat grandvalve.. 800++ habis.. list barang: TOP SET GRANDVALVE SKIM HEAD SERVICE RADIATOR VALVE BARU WATER PUMP RADIATOR HOSE tapi kereta rosak lagi.. kali ni bila slow saja mati2.. agak2
1 borneo autoshow 15/08
inilha gambar2 yang sempat aku amik masa d 1borneo ari ni utk member yang jauh...sekali lagi sioloon mengempakkan autoshow yang mana jentera2 arab sioloon turun padang... bro bakteria yang memberi saingan kuat dgn keta2 lain ketegori open
Standalone ecu vs a piggy back computer
Standalone ecu vs a piggy back computer So your car is boosted from the factory, or your car has been equipped with aftermarket boost or you have an n/a car and are planning on boosting whatever the case, you are interested in buying an aftermarket

Gambar sekitar autoshow tersebut....gambar2 diambil daripada smallcarlife.com tq
nak tukar nama
bro,bule ka aku mo tkar nickname... old: salfeeza new: SaLFeeZa sebabnyer.....tak taula napa mo tkar.lau tak le takpe......
event autoshow/drag race/car carnival
Ruangan ini untuk member yang mempunyai info tentang sesuatu event yg AKAN diadakan tmpt korang... kongsi sama sini.. bagi details skit... Event: Location: date & time: categories: Organization:
kancil L6 - GB lcd
salam .. nak kompom je .. benarkah apabila staring dipusing semasa menggambil selekoh atau membuat pusingan u atau L .. kedengan satu geseran dibahagian dalam kereta disebab kan oleh lsd yg memang begitu .. bunyinye seolah olah tayar bergeser dengan
Haiwan Apa Ni???
haiwan/ binatang apa sebenarnya ni.. dah lama aku confius...
help my kancil 660 plz
hello all otai2 aku perlukan kan bantuan ... aku student lagi aku baru je tukar piping ngan extractor 3 to1 [b]kancil 660 manual... tu je yang aku baru tukar yang lain smua standart... ape step lain perlu aku bikin... baget rm500 ke bawah je... aku nk wa
Results 1 to 15 on 96
for "kancil auto 3 speed tukar kpd auto 4 speed"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics