Results 1 for

"kebaikan dan keburukan accessories kereta"

How To Starting Your Motorcycle Like Cubprix
sj je wat topic ni..skadar ingin tahu..kalo mode nk lock, lock lar.. kat sini aku nk bincang mcm mne nk starting mto mcm pelumba cubprix tu.. mcm best je.. ade yg terangkat tyar depan.. ade yg spin tyar.. ade yg meluru je ke depan.. jd, mcm mne diorg
kepala pening dan muntah
saya masih dara, bujang..lelaki dalam lingkungan umur 30an. saya belum ada kerja masa tu.. nak tanya ni..apa masalah kalau kepala selalu pening aa?migrain pun tidak jua..mengandung?aku lelaki..tiada selera makan..mau tidur jak..sakit badan..pening,
Aril dan Qhaud AF7
Tidak lama dulu gambar si Aril tengah cium dahi Qhaud menjadi kontroversi tetapi telah berjaya di senyapkan oleh jurufoto tersebut dengan mengatakan mereka melakukan aksi Keakraban Seorang Sahabat. Tapi kali ini dapat pula gambar tengah berpeluk mesra
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
Name: hanif nordin Age: 25 Sex: male Location: lahad datu, SABAH Tel: 0196618200 Type of car: MYVI Plate number: NCE7404 website: society network: FB (hanif_mudah@yahoo.com) massengger: YM (hanif_mudah@yahoo.com) Where do you know about this
'Kekasih saya bukan Hattan'
Siti Elizad mengakui rancang bina rumah tangga dengan teman istimewa zaman sekolah KONTROVERSI mengenai dia berjalan beriringan dengan Hattan pada hamparan merah sebelum berlangsungnya Anugerah Era 2007 masih belum reda. Siti Elizad, 24, sudah muak
aku kan abang....
Suatu hari Azman & isterinya pulang dari kerja seperti biasa...tapi ada sesuatu yg luar biasa berlaku pada hari itu. cuaca panas menjadi lebih panas buat Zzman tersekat didalam trafic jam Azman " ish!, geram betul aku. jalan x pernah sesekan
Mukadimah SIOLOON
Society Of Local Motorsports Network (S.I.O.L.O.O.N) ini merupakan pertubuhan yang ditubuhkan untuk mengabungkan satu unit penjana yang mampu mengerakkan industri ini ke satu arah global komuniti yang berkaliber. Tumpuan penubuhan adalah menarik minat
apa benda ni dan apa fungsinya??
dlm gbr yg bertanda anak panah merah tu,benda apa ya?? dan apa fungsinya?? biasa ada org aku tgok dia cabut,tp ada juga aku tgok tidak d cabut..benda ni btl2 d bawah intercooler..hos asal benda ni dari mulut turbo..tidak apa2 klu benda ni d
Ekzos yg korg pakai?
Aku start dulu, ekzos yg aku penah pkai sejak gune tupai jet, 1st ekzos yoshi (buruk gile sound, then tukar silencer double sound bru best sket bunyi) dh jual 2nd pkai yy pang hr (bunyi best, tapi berat la pkai ekzos ni) dh jual 3rd beli yy pang sp (yg
10 fakta menarik coca-cola
" Fakta seperti yang tersenarai dibawah adalah kajian santifik yang dibuat oleh ahli sains kesihatan/sosial di USA dan Britain serta laporan dari seluruh dunia mengenai minuman ringan Coke : Coca Cola. Di dalam kebanyakan negeri di US,
17.07.2010...konvoi 125z dan rxz ke sedim kedah
Assalamualaikum abg2 125z...kt sini adik nk up sket pic xtvti mandi manda kt sedim...x bnyk sngt pic, kot2 abg2 lain yg ada pic ley la up sket utk santapan abg2 yg lain...enjoy.
Korek, Potong, Rebore, Port, Polish Blok & Potong Head
Leh bincang kat cni, ada lg yg x phm fungsi benda ni cmne
Results 1 to 13 on 13
for "kebaikan dan keburukan accessories kereta"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics