Results 1 for

"koleksi gambar ubahsuai bodykit proton wira"

Gambar TT Zon Tengah Ke-11 (Bangsar) 10-10-2009
1st........sy mintak maaf yer...............hahaa.........kali ni tak ready cemera(ingatkan TT cam biasa je..^^),time tgh TT pun tak amik gambar2.......haiz......... So request by member2 untuk section photo...............ok jer......... Tapi pic2 tak
Gambar TT Zon Tengah (Sunway) + MidValley 12/3/10
Salam utk sume riders... Mintak maap sbb lmbt saye upload gmba2 TT ni..ade hal sket huhu TT kali ni rasenye yg paling rmai dtg memeriahkn tambahan plak gi tgk wayang kat midvalley-V3 Samseng Jalanan... Mmg syok ar TT rmai2 cmni..Belang R 2bijik ad join
Gambar TT Zon Tengah Ke-10 (Bangsar) 2-10-2009
Harharrr..................... ................. Makin happening zon tgh ni.......+++++members..............^^ Thanks utk member2 yg join.......dan member zon2 lain.......dtg dari juah tu........ Open topik for
Gambar TT Zon Tengah (Sunway) 05-03-2010
Slm sume...ni kali pertama saye upload gmba Grand TT kat port baru, sunway...kalo ad kesalahan format, tlg betulkn ye mod 18 bijik tupai dtg memeriahkn Grand TT kali ni, 1 kips n 1 FZ... Senarai yg hadir: 1. kelvin 2. joe 3. chang 4. ultra 5
Gambar TTH Shah Alam 31 Mac 2010 (april fool)
Title = TTH Shah Alam April Fool. Date = 31/03/2010 Events = 1 - sesi Teh Tarik di Barra Restoran (9.30 - 11.30) 2 - sesi ronda2 sekitar shah alam part I (11.30 - 11.45) 3 - sesi bergambar di Dataran Shah alam (11.45 -
Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010
nie jer yg ader......SPOIL
Gambar TT Sate Kajang (16/03/2010)
Sorry lambat upload pic2..............hahahaaa...... Member2 yg join mlm tu..........=Satay kajang....... 1)Kudaunismall(Head of TTh Bangi/Kajang)haha... 2)Chocolate 3)Komi 4)Mazakim 5)Kelvin45 6)Member Kudaun=BelangRrrrrr 7)Member Kudaun=LC nob1
Pomen Mtr Anda???
hu3. salam.. nk tnye,kt mane yg anda sume prefer anta mto tuk direpair. ley recommand x? lg 1, x ley ke lantak pomen2 yg terbaek tuk jdik pomen community kite. sng cikit.ape2 hal anta je kt pomen community.
Gambar TT Zon Tengah + Karaoke 26/3/10
Slm sume riders M125ZC... Jumaat lpas TT zon tgh dimeriahkn lagi dgn aktiviti karaoke lpas lepak2 mkn kat sunway...lokasi karaoke pn xjauh drpd tmpat lepak...tgk riders ni bkn gile kat motor je, bebakat jgk melalak dlm box karaoke tu hahaha... Ni ade
Gambar Majlis Perkahwinan Epin & Zeti 04-04-2010
Rider yg join kali ini: 1. odeysee 2. superjoemanito 3. mantadkb 4. chang 5. mazakim 6. hanturaya111 7. adik hanturaya 8. mousepink 9. WKQ 4913 10. vendetta 11. kelvin45 12. chocolate 13. man JGN 14. aus ipoh 15. BKR3**4 16.
Gambar Konvoi Ke Air Terjun Kota Tinggi, Johor
salam semua setelah lama merancang,akhirnya pada hari ni dengan riaknya zon selatan telah berjaya menghabiskan duit dan tenaga dengan berkonvoi ke air terjun kota tinggi yang ikut konvoi 1) roda karat@ ucop 2) gilgamesh@ amar 3) ipin_8403 4) apiz

saya cadangkan untuk membuka satu topic baru khas untuk dikongsikan berrsama rakan2 semua..ini mungkin dapat membantu dan memberikan satu nafas pada laman ini..kita buka satu topic yang khas membicangkan masalah apa pun dan nasihat undang2 yang
Gambar TTH Shah Alam 3 Mac 2010
pertama kalinya aku upload tth shah alam.. member yg join kali ini= 1 tupai comel (no komen) .. 2 darksic (mat punctual) 3 ultra-z (mat pacak) ..hehe..jgn pk bukan2.. 4 housemate nobita (mat tak tahu namanya) 5 oliey (mat rempit)..hua3.. 6
Gambar 1st TT Perlis 30/10/2009
assalamualaikum... akhirnya 1st TT perlis berjaya diadakan.. tempat=kedai kuew tiaw goreng kt simpang UiTM arau..perlis masa=530ptg hingga 7 mlm attendence: 1. syam a.k.a kick ingoal merangkap bakal leader perlis (RH3349) 2.mousepink a.k.a luqman
Report : 1st Official Ride Of MY125ZC To Port Dickson
hahaaa....................time to showoff................okok,sy post 1st Pic untuk topik ni..... ........Minggu depan gambar2 sebanyak 100+ akan dipostkan.........skrg letih ah.........hahaa........lap2 byk sgt........hahaaaa So........open topik 1st
Results 1 to 15 on 22
for "koleksi gambar ubahsuai bodykit proton wira"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics