Results 1 for

"turbo baru tapi keluar asap putih"

Baca dulu baru taw...hehe
Kepada semua member SFC sekalian: *Saya ada soalan nak tanya.. 1)Tadi pagi saya ada tengok2 d group Southern kat facebook..trus sya ada nampak satu barang yg ntah apa 2...tapi bilang dorang..benda 2 main pasang d ekzos...so kalau tyme pecut
Marah tapi Sayang..
kadang2 bila kita tegur sesuatu utk kebaikkan pasangan kita tue.dia fikir kita marahla kita benci dia la kita ada kekasih baru la. tp pasangan kita tue kadang2 tak faham yg kita sayang sangat dengan dia..
Tatu baru David Beckham
Tatu baru David Beckham DAVID BECKHAM PEMAIN bola sepak, David Beckham telah mendapatkan tatu baru. Kali ini bukan sekadar corak mahupun nama anaknya tetapi gambar bogel isterinya, Victoria. David mencucuh tatu sebesar tujuh inci di lengan
INFO BARU AUTOSHOW KUNAK !! TERKINI--> 17 OGOS 2008
MUSICAL CAR ALIVE in KUNAK !! "PEACE AND HARMONY, NO RACISM, NO DRUGS" Tarikh: 17 Ogos 2008 Tempat: Medan Letak Kereta Pejabat Daerah Kunak Masa: 9.00 pagi hingga 5.00 petang Persembahan demo audio kereta 1st di Kunak Berlangsun
drebar teksi baru...
Kejadian ini terjadi pada malam Jumaat yang lalu. Namanya, Fasha. Kerana terlalu sibuk dan banyak kerja yang harus dibuat dan disiapkan dalam minggu ini maka, Fasha harus bekerja sampai larut malam di ofis. Ketika ingin pulang Susi menahan teksi untuk
bumper kancil baru for sale...
ni tolong kwn jual...harga rm430 hard fiber...brand new...
Masalah Ccm Kereta?? Mahu tukar kereta baru??
MASALAH CCM KERETA?? INGIN MENUKAR KERETA BARU TETAPI LOAN BANK MASIH TINGGI?? KERETA SUDAH DITARIK?? JANGAN RISAU.. KAMI SEDIA MEMBANTU... HUBUNGI KAMI SEBELUM TERLAMBAT.. ELAKKAN BLACKLIST!!! PERKHIDMATAN SELURUH SABAH. SYARIKAT KAMI MEMBELI SEMUA
Pantang larang 44 bakal pengantin baru
Apabila telah ditetapkan hari perkahwinan bermakna bermulalah pantang larang buat bakal mempelai itu. Apa yg ditetapkan harus diikuti utk kebaikan diri mereka. Ia bukanlah menjaid kewajipan tetapi sudah menjadi satu budaya dlm masyarakat melayu.
hai semua ahli baru sila beri tunjuk ajar ye?
salam kenalan smua, sy br je mengikuti club ni dr my husband onedaneil_nell, smoga dpt tjuk ajar dr smua sfc ok nama; darwisa binti pudar asal; tamparuli dan semporna status; dah brumah tgga mpnyai 2 cahaya mata mengetahui dan mengikuti club ni dr m
Perempuan mau Husband orang
tolong bagi pendapat sebagai orang perempuan ada kes, bila ditanya "sapa bf ko? ada yang jawab dan sebut satu nama yang mana berstatus husband orang.. bila ditanya husband org tu, dia kata "aku dah bagitau aku dah kahwin,tapi dia tetap mahu
Hingus wartawan wanita keluar semasa buat liputan
TORONTO - Seorang wartawan di Kanada, Saphia Khambalia merah padam apabila hingusnya meleleh dari hidungnya semasa dia membuat liputan di depan kamera dan disaksikan oleh penonton, lapor sebuah akhbar semalam. Insiden yang memalukan itu berlaku
Sifu2 sudah buat grandvalve
Ari ni.. aku pergi ke bengkel.. kereta rosak.. sudah buat grandvalve.. 800++ habis.. list barang: TOP SET GRANDVALVE SKIM HEAD SERVICE RADIATOR VALVE BARU WATER PUMP RADIATOR HOSE tapi kereta rosak lagi.. kali ni bila slow saja mati2.. agak2
Segala Persoalan V6
bukak rumah baru.. umah lama kat sini.. => /perbincangan-f22/segala-persoalan-v5-t784.htm
REKOD BARU 110M
Sukma: Rayzamshah raih emas, catat rekod baru 110m JAGUH 110 meter berpagar kebangsaan dari Sabah, Rayzamshah Wan Sofian (gambar) mudah memenangi acaranya pada Sukma XII dengan catatan rekod baru kejohanan 14.10 saat tetapi masih jauh daripada
baru tukar distributor L2
kancil sy standard lagi tapi da masuk Surbo.. aritu kong tepi jalan so tukar Distributor. rasanye kalau sy tukar coil + kabel plug besar skey + plug iridium bleh up sket tak pikap kete sy? sila la tunjuk ajar
Results 1 to 15 on 52
for "turbo baru tapi keluar asap putih"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics