Results 1 for

"turbo baru tapi keluar asap putih"

drebar teksi baru...
Kejadian ini terjadi pada malam Jumaat yang lalu. Namanya, Fasha. Kerana terlalu sibuk dan banyak kerja yang harus dibuat dan disiapkan dalam minggu ini maka, Fasha harus bekerja sampai larut malam di ofis. Ketika ingin pulang Susi menahan teksi untuk
kuala penyu(org baru ni)
name: Soulja Boyz age: 14 sex: male location: kuala penyu type of car: --- where do you know abuot this community from? abg sepupu sy bro ziRcoN-09 dan stiker kereta dia....
Ucapan Selamat & Salam Perayaan
Selamat Menyambut Tahun Baru Cina kepada Semua Yang Berkerturunan Cina. Semoga Kedatangan Tahun Harimau ni lebih bermakna untuk korang. Terutama pada Kelvin dan Han sekeluarga.. Gong xi Gong xi
Segala Persoalan V6
bukak rumah baru.. umah lama kat sini.. => /perbincangan-f22/segala-persoalan-v5-t784.htm
Re-paint Coverset
hari tu aku gi sck tengok coverset.. ade nampak coverset cun... tapi rega tu macam aku tak leh terima memandangkan kualiti re-paint coverset tu tak memuaskan hati sangat.. die cakap RM4++ peghhh tu yang tak tahan tu... aku ingat nak cat balik moto aku tu.
Korek, Potong, Rebore, Port, Polish Blok & Potong Head
Leh bincang kat cni, ada lg yg x phm fungsi benda ni cmne
Teknik2 & Tips2 Spray Sportrim & Exzos
salam kwn2 skalian,,, jom bincangkn teknik2 dan step nk spray sportim kt sini... ak berminat nk buat sndiri shj.. sbb kalaw hntar kedai byk btol ruginye... kalaw ade yg dh pnah bwat.. ape kata share2 gmbr kt sini... bg tips2 dn ape yg spatotnye
Segala Persoalan V7
sambung kt sini lak.. Segala Persoalan V6 = /diskusi-bengkel-diy-f5/segala-persoalan-v6-t924.htm
Selangor & KL Area
bukak umah baru... jom borak kat sini.. Update untuk member2 area selangor: ikut format nie ea... 1. NickName:NamaSebenar:NoPhone:LivingPlaceAtSelangor 1. mantadkb : Rax : 013-8818765 : Shah Alam 2. Kelvin45 : Kelvin : 012-9790504 : Semenyih 3
Picture Of The Day
haa.. thread ni saja untuk kite share2 gambar yg menarik, pelik, kelakar, ngeri, menakutkan etc.. gambar ape2 pun takpe, saja suka2.. meh aku start dulu.. ni agak2 sape brani cucuk ni.. sian giler moto tu... haa.. bak
Ruang Sembang Zon Borneo
yuuuhu... ba semua zon buka topic ruang sembang suda tpt durang... ba apa serita kitaorang ni... bila mo buat TT.... si osiris ni misti banyak kawan pakai 125z ni... diam2 ja nda mo kasi sebar sama kawan2 dia tu.. uiks.. HailToKing... susah suda mo nampak
Coverset Ori Vs Non-Ori
salam semua ada perbezaan tentang warna coverset ori dengan local? pernah jupe mber pkai brand M-seiki, warna nmpak klakar. nmpak sgt keLOCALan heee heee tau tak aper brand yang seakan mcm ori warna. TQ
Results 1 to 15 on 15
for "turbo baru tapi keluar asap putih"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics